Koncept

header_koncept

pussel_lorena_800per_åt_icano_gravity_crop_800
kempe
Här är några bilder som har lite annorlunda ideer. Ibland när man startar en retusch/manipulation, så är det inte alltid man vet vart det hela kommer ta vägen. Kan blir en riktig pixelresa.

1. Den första bilden är på Lorena, som startade som en välkomnande pose i hemmastudion. Nästa steg blev att lägga dit en ny bakgrund, och lite löv för att få höstkänsla och sen gå vidare och tillverka ett pussel av det hela i ett 3d program och som extrasignatur fick det bli en iPhone med en selfie i.

2. En bildrebus för en utställning som ligger här och är klar. Den är av det mer ekivoka slaget, eller absurd erotik kan man säga och bilden är en rebus för titeln på utställningen och bygger på mitt namn Per också. Jättesvårt att lista ut =).

3. Peppe Tannemyr är tusenkonstnär, men det som fått fylla utställningslokaler är hanskonstverk i metall, med tillhörande gitarr. Och i mitt huvud såg jag honom flyga runt i ett rum med gittarerna likaså. Ett x antal exponeringar fick sättas ihop, tagna i utställningslokalen.

4. Fredrik Kempe hade en musikshow som behövde en affisch och då fick jag blanda lite klaviaturer mm.

5. Hade en ide om att en robot/modell kunde vara praktisk när man ska öva ljussättningar och sånt, utan att behöva anlita modell. Så här har jag beställt en modell-byggsats men har stora svårigheter att få ihop den.