Utställningen Initial Passion …

untitled-1

För två år sedan så började ett nytt projekt, då jag hade fått fotografera Rune Söderqvist ( som gjorde Abbas Logga och många skivomslag och som var rektor på Beckmans Designskola mm ), i Julius Kronbergs ateljé på Skansen där omslaget till Abbas , Visitors fotades. Då fick jag reda på hans typografiska bakgrund och blev intresserad av att veta när hans passion för bokstäver startade.

Porträttet på honom blev helt ok så jag tog kontakt med honom för at ge honom en kopia och kunde då passa på att göra en enfrågasintervju. Och då slog det mig att det skulle vara kul att göra fler såna porträtt och intervjuer. Och nu är 11 klara så det kan bli en utställning. Lasse Holm är en kommande deltagare hoppas jag.

Nu på bokmässan fick jag möjlighet till några jag väntat ett år på att få chansen att fota och fråga. Och så blev det av. Jättekul.

Jag kommer vara på fotomässan Fredag – Lördag och ha bilderna med mig om nån skulle vilja se en förlaga. Har ingen monter utan är bara där och andas in fotoluft =).